Branscher

Recab har mer är 25 års erfarenhet av att tillhandahålla industriella produkter och embedded lösningar till din specifika marknad. Vårt team av professionella säljare och ingenjörer guidar er till möjliga lösningar och hjälper er med test, certifiering, leverans och installation av rätt produkt för er tillämpning oavsett om det är en standardprodukt, kundanpassning, eller en helt skräddarsydd lösning. Recab förstår behov och kraven för er marknad. Våra experter har lång erfarenhet och kunskap inom många olika tillämpningar i olika miljöer. Testa oss gärna och låt oss möjliggöra er applikation. Kontakta oss så ser vi över era behov och möjligheter tillsammans, vi har lösningarna: Ring oss på: . + 46 8 683 03 00 eller skicka oss ett mail: sales@recab.com

Automation & Manufacturing

Automation & Manufacturing

Automationskomponenter blir bara viktigare och viktigare till dagens tillverkningsindustri som ska gå snabbare och bli mer noggrannare.
Vi på Recab har just dessa komponenter som är branschens premiummärke för de mest krävande applikationer.
Vi har också alternativa leverantörer så vi alltid kan hjälpa Er från början till slut, eller bara förbättra Er befintliga produktion.

Water & Energy

Water & Energy

Vi på Recab är en betydande leverantör till VA-branschen. Vi har produkterna för att skapa säkra kommunikationer mellan pumpstationer och överordnade system. Vi fokuserar på säkerhet, ekonomi och enkelhet. Inom energisektorn så är kraven på kommunikationsutrustning i elkraftsanläggningar mycket höga både när det gäller tillförlitlighet, funktionalitet och certifieringar som IEC 61850-3/IEEE 1613. Vi på Recab har lång erfarenhet och stor förståelse för dessa branschkrav, vi erbjuder produkter från ledande tillverkare för att uppfylla de krav som ställs.

Defence & Avionics

Defence & Avionics

Recab har en lång historia av utveckling och leveranser av ruggade system och lösningar till försvars och flygindustrin. Vår kunskap stäcker sig bortom MIL-SPEC’s och krav på DO-160, där vi också gärna diskuterar servicevänlighet, moduläritet och produktlivscykel. Recab erbjuder ett av marknadens bredaste utbud av COTS produkter, rugged datorer, displayer och kommunikationslösningar för kritiska tillämpningar inom försvars och flygindustrin.

Maritime & Offshore

Maritime & Offshore

Recab förstår de branchkrav och certifieringar som en lösning måste uppfylla för att användas i EX explosive zones, och marin miljö med höga krav på tex Salt Water Mist, Surface Corrosion, Vibration, EMC, EMI etc. Recab har kunnandet, produkterna och lösningarna för den tuffa miljön på havet, med certifikat från bl.a DNV-GL/Lloyds Register och testade för att möta de senaste standarderna IEC-60945 and IACS E.10.  Kontakta oss gärna för mer information.

Industriell Kommunikation

Industriell Kommunikation

Säker och stabil kommunikation i ditt system är vårt övergripande mål, därför har vi på Recab ett stort utbud av switchar, routrar, trådlösa produkter och
konverterare från världens ledande leverantörer.
Industri 4.0, Internet of Things eller IIot. Oavsett hur man benämner det så handlar det om att koppla upp produkter, maskiner och system mot Internet. Ditt befintliga nätverk är förmodligen uppbyggt med olika typer av kommunikationsprotokoll och interface, vilket kan försvåra både uppkopplingen av nya enheter och skalbarheten i ert nätverk märkbart. Ta hjälp av oss för att gå igenom er infrastruktur så får ni rätt produkter för en effektiv uppgradering av nätverket. Resultatet blir ett snabbt, stabilt och säkert nätverk där nya enheter enkelt kan läggas till.

Transportation & Railway

Transportation & Railway

Recab har utvecklat och levererat många kundanpassade lösningar till transportsektorn för den krävande miljön där datorer, displayer och kommunikationsutrustning färdas i på våra vägar och järnvägsspår. Med ett brett utbud av standardprodukter, täcker Recab in de alla flesta tåg- och fordonstillämpningar oavsett om du behöver E-Mark eller EN50155 certifierad dator, display eller ethernet switch. För unika krav och behov har Recab kunskap och möjlighet att utveckla, kundanpassa och certifiera er nästa fordonsdator.