Categories Latest news
 • easyPay: Parked the challenges for smart reading through collaboration with Recab

  With EasyPay, you can easily drive in and out of a parking area without (a lot of) concern for payment and exceeded parking time. A tight cooperation between Recab and Profectum has resulted in a smart solution that eliminates stress when searching for a parking meter, and you will no longer be fined for a couple of extra minutes.

 • Världsledande Danfo valde IoT-lösning från Recab

  Danfo i Nora är världsledande på offentliga sanitetslösningar och de grundades av Nobelkoncernen 1969. Danfos toaletter för offentlig miljö är komplexa anläggningar där allt mer automatisering ställer höga krav på tekniken. Danfo valde Recabs produkter och tjänster för driftsäker fjärrstyrning. – Vi valde Recab tack vare den bra helhetslösningen, säger Ola Sjöstedt, projektledare på El & Automation i Nora som ansvarat för installationen i Danfos toalettbyggnader.

 • Fördjupning och fortsättningskurs i Fjärrkommunikation med ICOM OS

  Recab erbjuder en utbildning för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom fjärrkommunikation. Fokus ligger på praktiska moment med ICOM OS från Insys.

28 oktober 2019 | Marknad

Inbjudan till frukostseminarie: Hållbar Produktion – mer automation är inte lösningen!

Kom och inspireras till att ta nästa viktiga steg för ert företag - vi på Recab och Prevas bjuder in dig och dina kollegor på frukostmöte där du får ta del av erfarenheter och "hands on" inspiration från olika digitaliseringsresor. Seminariet är kostnadsfritt.

Recab Prevas

För att skapa bestående och skalbara lösningar räcker det inte med att investera i den senaste hårdvaran och de coolaste tillämpningarna. Vi brinner för att implementera lösningar som gör skillnad på riktigt – för er och för er produktion.

Sen var det ju där med automation, Robotlyftet har hela 100 miljoner till att lyfta svensk industri, låt oss berätta hur ni kan ta del av det!

AGENDA:
7:30 – 8:00
Registrering, frukost & mingel

8:00 – 8:45
Hållbar produktion – mer automation är inte lösningen
Digitaliseringsresan – ta del av erfarenheter och få hands on inspiration
Robotlyftet – en storsatsning för svensk industri.

Anmäl dig nedan, bekräftelse om ditt deltagande skickas till den mailadress som som du anger i formuläret.

Varmt välkommen till Recab och Prevas frukostseminarie!
Vill du veta mer om Hållbar produktion eller redan nu boka i oss på ett möte, tveka inte att slå en signal eller maila till: Lars Virdeby /+46 (0)8 683 03 46 /lars.virdeby@recab.com

Anmälan Hållbar produktion

Inbjudan till frukostseminarie: Hållbar Produktion – mer automation.
  Vi skickar en bekräftelse på ditt deltagande till den e-postadress som du angett.

Skicka din anmälan via den orangea knappen
Recab och Prevas är båda etablerade leverantörer till svensk industri. Vi samarbetar kring hållbar produktion i syfte att kunna erbjuda helhetslösningar som gör det enklare för organisationer att ta nästa steg på digitaliseringsresan. Prevas är även rekommenderad systemintegratör i Robotlyftet.