Categories Latest news
  • easyPay: Parked the challenges for smart reading through collaboration with Recab

    With EasyPay, you can easily drive in and out of a parking area without (a lot of) concern for payment and exceeded parking time. A tight cooperation between Recab and Profectum has resulted in a smart solution that eliminates stress when searching for a parking meter, and you will no longer be fined for a couple of extra minutes.

  • Världsledande Danfo valde IoT-lösning från Recab

    Danfo i Nora är världsledande på offentliga sanitetslösningar och de grundades av Nobelkoncernen 1969. Danfos toaletter för offentlig miljö är komplexa anläggningar där allt mer automatisering ställer höga krav på tekniken. Danfo valde Recabs produkter och tjänster för driftsäker fjärrstyrning. – Vi valde Recab tack vare den bra helhetslösningen, säger Ola Sjöstedt, projektledare på El & Automation i Nora som ansvarat för installationen i Danfos toalettbyggnader.

  • Fördjupning och fortsättningskurs i Fjärrkommunikation med ICOM OS

    Recab erbjuder en utbildning för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom fjärrkommunikation. Fokus ligger på praktiska moment med ICOM OS från Insys.

23 oktober 2019 | Marknad

Key Account Manager inom försäljning av Embedded datorsystem

Recab AB är i en expansiv fas och vi anställer för att fortsätta växa, vi söker nu dig, Key Account Manager inom försäljning av Embedded datorsystem.

Hire_HR

Du arbetar idag med konsultativ teknisk försäljning och har troligtvis gjort det i 10 år eller mer, du har vidare god teknisk kompetens kring datorer och då gärna inom Embedded-lösningar. Vår försäljning består ofta av komplexa affärer/projekt och du förstår vikten av att lyssna och förstå kundens behov och vi ser därför gärna att du som person är lösningsorienterad. Du är öppen, social och uppskattas av dina kunder.

Du arbetar gärna självständigt och motiveras av att ha tydliga mål att nå. Då våra säljcykler är långa behöver du ha ett stort tålamod och samtidigt förstå vikten av att ständigt bearbeta nya potentiella framtida kunder. Du har vana att hantera större kundkonton inom business to business och då besluten ofta tas av företagets ledning eller personer i ledande position, måste du känna dig bekväm i den rollen och ha god förhandlingsvana.

Arbetsuppgifter:
I rollen tar du över ett antal befintliga kunder och ansvarar för dessa, vidare kommer det läggas stor vikt på nykundsbearbetning. Du backas även upp av ingenjörer, som ingår i teamet, med teknisk spetskompetens. Du kommer att ha ett budgetansvar för den egna försäljningen samtidigt som du har ett nära samarbete med övriga i teamet. Då våra kunder finns i hela Sverige kommer visst resande förekomma med hotellövernattningar. Du kommer arbeta i en internationell miljö då våra partners kommer från Europa, USA och Asien vilket även kan innebära ett visst resande utomlands.

Recab erbjuder: Ett konkurrenskraftigt lönepaket, goda karriärmöjligheter i en stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor och okomplicerade beslutsvägar. Vi är anslutna till kollektivavtal och har bl.a. ett förmånligt friskvårdsbidrag.

Erfarenhet: Lösningsorienterad teknisk försäljning inom IT-branschen i 10 år eller mer.

Omfattning: Heltid.

Körkort: Krävs, B-behörighet

Språk: Svenska och engelska i tal och skrift.

Placering: Hägersten, Stockholm.

Tillträde: Omgående

Frågor om tjänsten besvaras av: Lars Virdeby lars.virdeby@recab.com Tel: +46 (0)8 683 03 46

CV med personligt brev skickas till HR Chef Adam Ringh adam.ringh@recab.com Tel: 073 048 71 75. 

Intervjuer sker löpande.

Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

Information om Recab AB:

Recab AB utvecklar och distribuerar produkter och innovativa lösningar inom bland annat sensorer, industriell IT och skräddarsydda datorsystem. Våra skräddarsydda lösningar och produkter fungerar i de mest extrema miljöer under, på och ovan jord.

Recab AB har kontor Sverige, Norge, Danmark och ett systerbolag England, omsätter ca 170 milj och vi är 40 anställda. Recab AB följer Handelns Tjänstemannaavtal. Recab AB är en del av teknikhandelskoncernen som ingår i det börsnoterade bolaget Addtech AB.