Det här är Recab

Det här är Recab

Recab är ett skandinavisk specialistbolag för krävande tillämpningar. Vi levererar standardprodukter från ”edge to cloud” från världsledande tillverkare inom ”Embedded Computers Systems”, ”Industrial Data Communications” och ”Vision & Sensors”.

För Recab är är det viktigt att ha teknisk specialiserade säljare, teknisk support samt utvecklingsingenjörer i en geografisk närhet till våra kunder. Närhet, kultur och språk är viktiga element i det täta samarbete och den långsiktiga relation som vi eftersträvar med våra kunder. Recab har därför ett flertal kontor i Sverige, Norge och Danmark med huvudkontor i Hägersten (Stockholm).

Recab integrerar, installerar, konfigurerar och ger er utbildning på produkterna. Om det finns behov för anpassningar eller en helt skräddarsydd lösning, så är våra ingenjörer redo. Vi antar kundens små och stora utmaningar och möjliggör applikationer i världsklass.

Kvalitet

Kvalitet

På Recab förstår vi att vår gemensamma framtid beror på våra handlingar idag och strävar därför efter att arbeta med lösningar som minimerar vår negativa miljöpåverkan liksom att leverera produkter av högsta kvalité. Recab är certifierad enligt ISO 9001:2015 och 14001:2015. Vi har stort fokus på både kvalitet och miljö och bedriver därför vår verksamhet utifrån de sju principerna; Kundfokus, Ledarskap, Medarbetarnas engagemang, Processinriktning, Förbättring, Faktabaserade beslut och Relationshantering. Vår kvalitetsmedvetenhet gynnar ert företag och möjliggör applikationer i världsklass.

Utveckling

Utveckling

Recab erbjuder inte bara hårdvara utan också konsultation & rådgivning kring nuvarande och framtida lösningar. Vi konstruerar och designar systemlösningar baserat på standardprodukter från världsledande tillverkare -eller skräddarsyr en lösning för optimal funktion. Vi kan hjälpa er med mekanisk- och elektrisk hw design samt hårdvarunära sw & fw utveckling och implementering. Naturligtvis erbjuder vi också systemintegration, för-konfigurering, test och olika former av certifiering (CE, IEC etc.) samt träning och utbildning för att leverera en komplett lösning. Kontakta oss gärna för mer information.

Support

Support

Recab levererar högkvalitativa, robusta system och lösningar som används i tuffa miljöer som tex extrema temperaturer och höga chock- och vibrationsnivåer. Våra lösningar återfinns därför inte bara i kritiska tillämpningar och marknader som försvar, transport och offshore, men även i telekom-, automations- och kontrollsystem där hög pålitlighet krävs dygnet runt, varje dag. Om du har problem med din Recab-produkt, skicka ett mail till support@recab.com eller ring + 46 8-683 03 00. Om ditt problem inte kan lösas av vår supportavdelning återkommer vi med ett returformulär (Return Material Authorization – RMA).