Utvecklingsavdelningen

Utvecklingsavdelningen

Genom en erfaren utvecklingsavdelning med helhetssyn och förståelse på både system- och detaljnivå i kombination med möjligheten att återanvända plattformar och byggblock från globala, ledande tillverkare ökar Recab ert företags mervärde och möjliggör applikationer i världsklass.

Gemensamt för våra affärsområden ”Embedded Computers Systems”, ”Industrial Data Communications” och ”Vision & Sensors” är att de alla har kunder som ställer höga krav och har mycket krävande tillämpningar, både vad gäller kvalité, teknik, kostnad och tidplan & livslängd. På Recab förstår vi de unika krav som krävs för varje applikation och är hängivna att leverera rätt lösning som möter våra kunders krav och önskemål. Våra tjänster kring systemdesign kan nyttjas i alla olika stadium av ett projekt och vår erfarenhet säkerställer leverans enligt tidplan av kostnadseffektiva och kundanpassade lösningar. Naturligtvis erbjuder vi också systemintegration, för-konfigurering, test och olika former av certifiering (CE, IEC etc.) samt träning och utbildning för att leverera en komplett lösning. Från Recab kan man räkna med hög produktkvalité, expertråd och hjälp som ökar ert företags mervärde.

COTS, Custom-Off-The-Shelf

Traditionellt väljer kunder mellan att använda en standardprodukt, inköpt och levererad från lagerhyllan, sk. Commersial-Off-The-Shelf, eller att själva utveckla eller låta utveckla en skräddarsydd lösning hw för tillämpningen. Med Recab får ni COTS, Custom-Off-The-Shelf -Detta betyder standardprodukter som är modifierade för våra kunders behov. Detta minskar risk och time-to-market för våra kunder samtidigt som det också minskar konsult- och utvecklingskostnaden.

Krävande lösningar

Recabs utvecklingsingenjörer, med mångårig erfarenhet, lyckas tänka utanför boxen och bryta igenom barriärer och begränsningar av existerande formfaktorer och design metoder. Vi har hängivit oss till att designa högkvalitativa, tåliga system och lösningar som kan fungera i tuff miljö med tex. extrem temperatur, skak och vibration. Därför är våra lösningar välkända och välanvända, inte bara inom kritiska tillämpningar inom marknader så som försvar, transport och offshore/marine, men också inom telecom, automation och tillverkning som måste fungera 24/7 och kräver högsta möjliga tillförlitlighet.

Kontakta oss så ser vi över era behov och möjligheter tillsammans, vi på Recab har lösningarna för er!

Ring oss på:  + 46 8 683 03 00 eller skicka oss ett mail:  sales@recab.com