Share link

Copy the link below to share the current product.

Skicka in ditt intresse, så hör vi av oss

icom Connectivity Suite

En VPN-tjänst för att enkelt skapa säkra privata nät över Internet. Passar utmärkt för t.ex. maskinbyggare och är perfekt för VA-branschen. Denna tjänst är främst tänkt till ett system som är ”always online”. Klicka på bilden för mer info!

  • pic_prod_moln_ics_jpg
  • pic_prod_moln_insys_ics_jpg
pic_prod_moln_ics_jpg
pic_prod_moln_ics_jpg pic_prod_moln_insys_ics_jpg

Med enkla medel och utan större förkunskaper kan du bygga säkra maskinnätverk för M2M över Internet för service, support och datainsamling.

icom Sonnectivity Suite är en VPN-tjänst där man skapar ett eget virtuellt privat nätverk på internet. Detta görs på ett säkert sätt för att nå ut till sina maskiner m.m. utan omfattande konfiguration eller löpande administration.

Alla siter är kopplade till en central punkt på internet och man bestämmer själv vilka enheter som har rätt att kommunicera med varandra.

Systemet är mycket enkelt att administrera vilket görs på en krypterad hemsida. Respektive hårdvara konfigureras enkelt med hjälp av en ”quick start”.

När man har lagt till en ny site uppdateras systemet av sig självt. Det finns olika alternativ till hårdvara. GPRS, 3G/4G, ADSL, Ethernet, WiFi, NET1 450MHz är möjliga vägar till Connectivity Suite, det som krävs är att routern når Internet.

Bara privata IP-adresser används så man behöver t.ex. inte använda några speciella SIM-kort. I den centrala punkten som oftast är en PC eller server används en kostnadsfri klient. Systemet kan testas fritt i 30 dagar vid intresse.

Klient kan även gratis laddas ner för iOS (iPhone, iPad) eller Android för anslutning till Connectivity Service.

För att logga in eller skapa konto klicka här.

pic_prod_moln_ics_jpg
pic_prod_moln_ics_jpg pic_prod_moln_insys_ics_jpg

M2Me

M2Me är en molntjänst som är perfekt för maskinbyggare och liknande, som vill ha ett smidigt sätt att kontaka något för service och support.

  • pic_prod_molnt_etic_M2Me
  • 439
pic_prod_molnt_etic_M2Me
pic_prod_molnt_etic_M2Me 439

M2Me är en serverbaserad molntjänt för säkra fjärranslutningar. Grunden är att man på ett enkelt och säkert sätt ska kunna använda sin kunds befintliga Internet uppkoppling för att ansluta sig.

M2Me tjänsten används genom att man installerar en hårdvara i ett nätverk hos sin kund som själv kopplar upp sig mot en server på Internet. Detta görs på ett sätt som inte försämrar säkerheten på den befintliga uppkopplingen, d.v.s. att inga yttre portar behöver öppnas. När man ska ansluta sig mot sin site gör man det via en VPN klient som kopplar sig mot samma server.

Routrarna till denna tjänst finns med Ethernet, WiFi och/eller 4G som WAN-koppling.

Dokument
pic_prod_molnt_etic_M2Me
pic_prod_molnt_etic_M2Me 439