Industriella datorer & servrar

Industriella datorer & servrar

Industriella datorer och servrar erbjuder andra funktioner och möjligheter än konsumentprodukter i fråga om tillförlitlighet, kompatibilitet, expansionsmöjligheter och tillgänglighet över tid. Ofta underhållsfria, fläktlösa och utvecklade för att olika typer av industriell miljö med helhetskostnaden i fokus.

Recab har förutom en mängd olika standardprodukter också möjligheten att kundanpassa eller utveckla en helt skräddarsydd lösning efter era önskemål. Kanske behöver ni integrera en FPGA eller Nvidia Cuda funktionalitet för att möjliggöra en helt ny tillämpning?

Datorer finns i många olika formfaktorer så som Box PC och 19”. Medan storleken på en Box PC inte är standardiserad och monteringsmöjligheterna många så som vägg- eller DIN skene montage, medan 19″ datorer och servrar alla är avsedda att monteras i (482.6 mm) rack och höjden specificeras som 1U, 2U, 3U, 4U etc.

Recab erbjuder allt ifrån ARM (Risc) och x86 baserade datorer för DIN montage, med eller utan inbyggd switch och 3G/4G (LTE) funktionallitet, GPIO/DIO och standard Ethernet, USB och serial kommunikation, såväl som Box PC i olika storlekar och prestanda upp till verkligt kraftfulla servrar.

Våra datorer och servrar för generell industrimiljö, men också ruggade lösningar för krävande lösningar, testade och certifierade för att klara miljön i er tillämpningar. Behöver ni en vattentät, liten Box PC eller en NEBS certifierad rack server med stor expansionsmöjlighet?

Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt lösning.

Klicka här för att läsa Recabs Integritetspolicy för kontaktpersoner.